Seitinohuin säikein -kirja

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

24,90 

Toimitukset ovat alkaneet!

Tämä kirja on sinulle, joka olet kokenut elämässäsi menetyksen ja sinulle, joka haluat oppia surusta.

132 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kun äidin suurin pelko toteutuu

Oman lapsen kuolema on suurin pelko, mitä minulla on ollut. Sain tyttären, joka syntyi kehitysvammaisena. Silloin ymmärsin, että jonakin päivänä suurin pelkoni toteutuu. Lähes yhdeksän vuoden ajan pelko kulki ihoni alla. Tyttäreni kuolemasta alkoivat elämässäni uudet ajanjaksot; elämä ennen ja elämä jälkeen. Seitinohuin säikein- suru minussa tyttäreni kuoleman jälkeen on kirjoitettu surijalta surijalle, ihmiseltä ihmiselle, minulta sinulle. Kirja ei ole ammattiopas suruun, vaikka olenkin ammatiltani seksuaaliterapeutti ja kohtaan työssään ihmisiä erilaisissa elämänhaasteissa.

Kirjani kertoo mitä kaikkea suru saa minut tuntemaan, kokemaan ja ajattelemaan ensimmäisen vuoden ajan tyttäreni kuoleman jälkeen. Menetys muuttaa elämäni ja se vaikuttaa minuuteeni voimakkaasti. Kun kuolema vie jotakin minulle rakasta, ymmärrän, ettei myöskään oma elämäni jatku ikuisesti. Tekstini vievät sinut ihmisyyden ytimeen, pelkoihin, vihaan, häpeään ja rakkauteen. Kirjani saa sinut pohtimaan omaa elämääsi ja sen merkitystä. Kirjani on sinulle, joka olet kokenut elämässäsi menetyksen. Se on sinulle, joka haluat oppia surun monista tunteista.

1 arvio tuotteelle Seitinohuin säikein -kirja

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Kai Flang

    Olen rinnallasi elänyt suruamme. Olemme yhdessä keskustelleet suruun liittyvistä tunteistamme paljon. Silti kun luin ensimmäistä kertaa kirjasi, huomasin miten syvälle omiin tunteisiini päädyin. Samalla minulla oli lupa tuntea tunteiden koko kirjo. Kiitos kun autat minua käsittelemään elämäni vaikeinta asiaa kirjasi kautta. ShrkpRAI!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 + nineteen =