Koetko parisuhteenne kärsivän siitä, että teillä ei ole kahdenkeskistä aikaa?

Arki on parisuhteen merkityksellisintä aikaa. Parisuhdetta ei rakenneta treffeillä ja kuherruslomilla, vaan arjessa pienillä rakkaudenteoilla. Aika on usein arjessa rajallista, joten arjen pienten parisuhdetekojen täytyisi olla todella helppoja toteuttaa. 

 

Lataa itsellesi maksuton opas, jossa kerron sinulle 4 arkista tekoa parisuhteesi hyväksi.

Lomakkeen täytettyäsi lähetän oppaan sinulle sähköpostiisi.

Onko parisuhteessanne jotain alla olevista?

 

  • Arjen huomionosoitukset vähentyneet
  • Aikapula treffeille
  • Ikävä kumppanin lähelle
  • Seksihalut hiipuneet
  • Olet kumppanisi kanssa enemmän vastakkain kuin samalla puolella

Jos tunnistat itsesi näistä, oppaan sisältämät vinkit sopivat juuri sinulle. 

Olisiko aika olla kumppanisi kanssa samalla puolella?

Olen Pauliina Flang ja olen tehnyt tämän oppaan, jotta sinun parisuhteesi voisi ottaa ensimmäiset pienet askeleet hyvään arjen parisuhteeseen.

Työkseni otan vastaan seksuaaliterapia- ja uusperheneuvonta-asiakkaita Väestöliiton alla Helsingissä ja Hyvinkäällä. Lisäksi mieheni Kaitsun kanssa ohjaamme viikonloppukursseja pariskunnille. 

Elän kuten opetan. Parisuhde on minulle tärkein ihmissuhde ja kaikki vinkit tai parisuhdeteot, jotka teille kerron on juttuja, joita olen kokeillut Kaitsun kanssa tai toteutamme meidän parisuhteessamme. 

 Tähän maksuttomaan oppaaseen olen koonnut neljä merkityksellistä pientä arjen parisuhdetekoa. Nämä teot olen kokenut niin omassa elämässäni kuin työssäni parisuhteiden äärellä merkityksellisiksi. 

Oppaan tarkoituksena on, että huomaat, miten arjessa voi parisuhdetta huomioida hyvin pienillä teoilla, jotka vievät vähän aikaa, mutta joiden vaikutus on tehokas.

 

Lataa opas maksutta klikkaamalla alla olevaa painiketta!