Pauliina Flang

Toimitusehdot

Pauliinaflang.fi –verkkokaupan tilausehdot. Päivitetty 4.8.2020

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#eaeaea” _builder_version=”3.19.18″ custom_margin=”|100px||”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.19.18″]

Yritys

Myyjänä pauliinaflang.fi –verkkokaupassa toimii Flang Oy

Y-tunnus: 2472105-6

Osoite: Siltakatu 12-14 A-ovi, 05900 Hyvinkää

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta internetin välityksellä ostoskorin kautta. Tilausta tehdessä tulee ilmoittaa täydelliset yhteystiedot puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen. Verkkokauppa-asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä pauliina@pauliinaflang.fi

Tuotteet ja hinnoittelu

Pauliinaflang.fi -verkkokaupassa myydään sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksutavat ja maksupalveluntarjoaja

Tarjoamme maksutavat yhteistyössä Checkout Finland Oy:n kanssa. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi pauliinaflang.fi -sivuston kauppiaalle Flang Oy:lle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, Checkout in välittänyt maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Reklamaatio- ja palautustilanteissa sinun tulee olla suoraan yhteydessä verkokkauppaan.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan joko tilauksen yhteydessä verkkopankki tai luottokorttimaksuna.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä. Toimitus kestää tuotteesta riippuen 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postin kuljetus kestää keskimäärin 3-5 vuorokautta. Emme vastaa kuljetuksessa tapahtuvista meistä riippumattomista viiveistä.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla tilauksilla on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus tässä mainituin ehdoin. Palauttaminen ja vaihtaminen on asiakkaalle maksutonta eli pauliinaflang.fi -verkkokauppa vastaa siitä aiheutuvista kuluista. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, alkuperäispakkauksessa olevia myyntikelpoisia tuotteita. En ota vastaan myyntikelvottomia palautuksia, enkä yli 14 vrk kuluttua toimituksesta palautettuja tuotteita.

Mikäli toimitettu tuote on viallinen tai väärä, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen pauliina@pauliinaflang.fi Jos paketti on vioittunut tai hävinnyt kuljetuksen aikana, on asiakkaan reklamoitava asiasta välittömästi Postiin.

Liitä palautukseen mukaan nimesi sekä yhteystietosi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. pauliinaflang.fi käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. pauliinaflang.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.