Pauliina Flang

Media

Hidasta elämää kirjoittaja

Hidasta elämää -blogikirjoitukset

Olen yksi Hidasta Elämää -kirjoittajista. Sivustolla käsittelen mielellään aiheita, jotka ovat vaiettu tai tabuja. Seksuaaliterapeuttina mielenkiintonani ovat seksuaalisuus, suhteet, seksi ja näiden haasteet sekä mahdollisuudet. Uusperheellisenä käsittelen mielelläni uusperheen ilmiöitä ja isä- ja äitipuolen rooleja. Oman tyttäreni menetyksen kautta minulle on tärkeää myös puhua ja kirjoittaa surusta ja menetyksestä.

Kahden naisen Heidin ja Pauliinan mietteitä elämästä. Siitä kun elämä läimäyttää avokämmenellä. Miten haasteiden kanssa eletään? Mitkä ovat askeleet kohti hyvää omannäköistä elämää.

Ajatuksia, myyttejä, viisauksia, epäonnistumisia, kehontuntemuksia, mielenliikkeitä ja tunteita. Itsensä tutkimista ja tuntemista.

Jokaisen jakson lopussa annamme kuulijalle tehtävän, kysymyksen, lahjan, jotta elämäsi olisi elämää itsessään, ilman että sen tarvitsisi olla täydellistä.

Pauliina ja Heidi
Elämän Nojatuoli

Elämän nojatuoli -keskusteluohjelma

Pauliina Flangin Elämän nojatuoli-ohjelmasarja tuo esiin erilaisia tarinoita oikeasta elämästä vaihtuvien vieraiden kertomina. Vieraiden tarinoihin liittyy elämän haastavia hetkiä. Ohjelmassa keskitytään vieraan tapaan elää hyvää elämää menneisyyden haasteiden kanssa.

Pauliina Flang

Olen Pauliina Flang, yrittäjä, keski-ikäinen, nainen vaimo, äiti ja äitipuoli. Rakastan kirjoittaa ja puhua. Lisäksi rakastan työssäni kohdata erilaisia ihmisiä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Minulle on tärkeää kuunnella juuri sinua ja löytää kanssasi elämääsi tasapainoittavat ja vahvistavat asiat, tavat ja näkökulmat. Pidän unelmoinnista ja kuuntelen mielelläni. Tehtävänäni on kysymyksin ja omalla elämänkokemuksellani sekä tietotaidollani auttaa sinua löytämään juuri sinunlaisesi hyvä elämä.

Olen kouluttautunut laajasti oppiakseni enemmän ja laajemmin ihmisestä sekä ihmisyydestä. Kirjoitan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, luennoin erilaisissa tapahtumissa sekä olen tehnyt pitkän uran ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Otan vastaan seksuaaliterapia- ja uusperheneuvonta-asiakkaita Väestöliiton alla Helsingissä ja Hyvinkäällä. Lisäksi mieheni kanssa ohjaamme viikonloppukursseja pariskunnille. Olen tehnyt Samalla puolella seksissä®️- korttipakan suhteiden seksuaalisuuden virkistämiseksi ja päivittämiseksi. Verkkokaupastani löydät lisää tietoa näistä kaikista tuotteista.

Seksuaaliterapeutti