Pauliina Flang

1. Miksi ihmisyyden ytimessä tai miksi ihmisyyden ytimeen?

Tässä ensimmäisessä podcastjaksossa kerron miksi ihmisyyden ydin kiehtoo minua. Mitä tämä podcast tulee pitämään sisällään? Kerron myös matkastani Ihminen tavattavissa-kasvuohjelmassa. Miltä tuntuu elää tyhjenevän pesän vaihetta?

2. Aitous – miten olla minä ja totta?

Tässä podcastjaksossa pohdin aitoutta. Mistä tiedämme olevamme aitoja? Estävätkö roolit aitouden kokemusta? Miten aitous muuttuu elämme aikana ja mitä aitous on? Kyselin seuraajiltani ajatuksia aitoudesta instagramin puolella ja jaan näitä pohdintoja tässä podcastissa.

3. Mitä on luottamus ja kuka on luotettava?

Tässä jaksossa höpöttelen luottamuksesta. Mitä kaikkia osa-alueita on, jossa voimme olla luottamuksen arvoisia? Miten voimme lisätä luottamusta? Kuka on luotettava? Milloin luottamus voi olla rikottu lopullisesti?

4. Turva – sisäinen ja ulkoinen turva

Tässä jaksossa höpöttelen turvasta. Miltä turva tuntuu? Miten ulkoinen turva voi toteutua? Millainen kokemus itselläni on sisäisestä turvasta? Ja millaisena kuvana sisäinen turva minulle näyttäytyy?

5. Tarinat, joita kerromme itselle ja itsestämme

Tässä podcastjaksossa pohdin titteleiden, määrittelevien nimikkeiden ja tarinoiden merkitystä minuudellemme. Mitä muuta olemme kuin se mitä meille on tapahtunut menneisyydessä? Mitä olemme jos riisumme pois tittelimme? Mistä tarinastamme olemme tunnettuja ja voisimmeko luopua jostakin tarinasta, jota kerromme itsestämme?

6. Ihmiset ympärillämme- peilit ihmisyyden ytimeemme

Tässä podcastjaksossa höpöttelen ihmisten vaikutuksesta elämässämme. Miten moneen ihmiseen Johanna Huhtamäki kertoi keskustelusarjassani tunteidemme ja käyttäytymisemme vaikuttavan? Mitä ajattelen ihmisen pahuudesta? Kerron miten Joharin ikkuna liittyy tähän podcastjaksoon. Miten salaisuuksien tai pinnan syvyyksiemme jakaminen liittyy itsetuntemukseemme.