Palvelut

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapeutti ammattina on ollut unelmanani yli kaksikymmentä vuotta. Olen aina ollut kiinnostunut ymmärtämään paremmin ihmisyyttä, elämän erilaisten tapahtumien vaikutuksesta siihen ja parisuhteiden tai suhteettomuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Tapaan mielelläni työssäni kaikenlaisia ihmisiä, jotka miettivät seksuaalisuuttaan, kokevat haasteita suhteessa itseensä tai ympärillään oleviin ihmisiin. Toivon kohtaavani vastaanotolla erilaisia ihmisiä erilaisin lähtökohdin. Mikään asia ei ole niin pieni tai suuri, pelottava tai rohkea, sopimaton, häpeällinen tai salattava, ettenkö sitä haluaisi yhdessä kanssasi tarkastella. Mielelläni kuulen elämänpolustasi ja erilaisista risteyksistä polkusi varrelta. Toivon kohtaavani sinut juuri sellaisena kuin sinä olet.

Kun sinulla on seksuaalisuuteesi liittyvä asia, joka sinua mietityttää, niin voit ottaa yhteyttä minuun, jotta voimme yhdessä pohtia asiaasi. Seksuaaliterapiaan voit tulla monenlaisten asioiden kanssa. Asiasi voivat koskea kehonkuvaasi, parisuhteen haasteita, kommunikaatio-ongelmia, seksuaalisuuden moninaisuutta, sinkkuna elämistä, erilaisia kiputiloja seksissä, seksissä suoriutumishaasteita, orgasmihaasteita, erektiohaasteita, addiktoitunutta seksikäyttäytymistä, lapsettomuutta, äitiyttä, yksinäisyyden vaikutusta seksuaalisuuteesi. Sinulle tärkeä ja askarruttava asiasi on myös minulle tärkeä. Yhdessä voimme pohtia ja etsiä sinun elämääsi sopivimmat toimintatavat. Kuuntelen asiasi täysin luottamuksella. Tapaan sinut mielelläni Helsingissä tai Hyvinkäällä. Voit tulla yksin tai yhdessä.

Ajan voit varata nettiajanvarauksesta täältä:

Uusperheneuvonta

Uusperhe -neuvonta

Uusperheneuvojana ja itsekin uusperhettä yli kymmenen vuotta eläneenä tiedän, että uusperhe ei ole perheenä mikään helppo yhtälö. Uusperheessä on vähintään kaksi erilaista perhekulttuuria, joiden muovaantuminen perheeksi kestää aikansa, useimmiten vuosia.  Joskus sinun voi olla hyvä tarkastella ja pohtia yhdessä kanssani uusperhe-elämän tuomia haasteita ja aallokoita sekä tasanteita. Parisuhde sinun uusperheessäsi voi jäädä vähemmälle huomiolle ja tällekin uusperheneuvonnassa annetaan tilaa.
Suomen Uusperheiden Liiton kouluttamana uusperheneuvojana voin yhdessä sinun tai teidän kaikkien perheen aikuisten kanssa, vahvistaa uusperheellisyyttä juuri teidän perheessänne.

Ajan voit varata nettiajanvarauksesta täältä:

Työnohjaus

Työnohjauksessa voimme yhdessä tarkastella sinua tekijänä ja toimijana työssäsi sekä havainnoida tunteita, ajatuksia sekä kokemuksia näihin liittyen.

Työnohjaus sopii sinulle, jos haluat kehittyä työssäsi, saada kirkastettua tavoitteitasi sekä intohimojasi että kykyjäsi. Kun haluat oppia ja vahvistaa ammatti-identiteettiäsi, on työnohjaus kanssani keino näiden saavuttamiseksi. Olen käynyt ratkaisukeskeisen työnohjaajakoulutuksen, mutta lähestymistapani on moniulotteinen.

Ajan voit varata nettiajanvarauksesta täältä: