Pauliina Flang

Terapia- ja neuvontapalvelut

Seksuaaliterapia | Pariterapia |  Yksilöterapia | Uusperheneuvonta | Työnohjaus 

Lue lisää palveluista alta!

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia pauliina (at) pauliinaflang.fi.

Pauliina Flang
Seksuaaliterapeutti, uusperheneuvoja, työnohjaaja, EFT-terapeutti ja Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija

Hinnasto

Lähivastaanotto Hyvinkäällä. Etävastaanotto videoyhteydellä. Hinnat 10.10.2023 alkaen

  • Yksilökäynti 45 min  85 euroa
  • Yksilökäynti 60 min 114 euroa 
  • Parikäynti 90 min 155 euroa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Voit tiedustella vapaita aikoja ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta. Uusia asiakkaita otan ajoittain, joten kannattaa laittaa viestiä. 

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia

Tapaan mielelläni työssäni kaikenlaisia ihmisiä, jotka miettivät seksuaalisuuttaan, kokevat haasteita suhteessa itseensä tai ympärillään oleviin ihmisiin. Toivon kohtaavani vastaanotolla erilaisia ihmisiä erilaisin lähtökohdin. Mikään asia ei ole niin pieni tai suuri, pelottava tai rohkea, sopimaton, häpeällinen tai salattava, ettenkö sitä haluaisi yhdessä kanssasi tarkastella. Mielelläni kuulen elämänpolustasi ja erilaisista risteyksistä polkusi varrelta. Toivon kohtaavani sinut juuri sellaisena kuin sinä olet.

Kun sinulla on seksuaalisuuteesi liittyvä asia, joka sinua mietityttää, niin voit ottaa yhteyttä minuun, jotta voimme yhdessä pohtia asiaasi. Seksuaaliterapiaan voit tulla monenlaisten asioiden kanssa. Asiasi voivat koskea kehonkuvaasi, parisuhteen haasteita, kommunikaatio-ongelmia, seksuaalisuuden moninaisuutta, sinkkuna elämistä, erilaisia kiputiloja seksissä, seksissä suoriutumishaasteita, orgasmihaasteita, erektiohaasteita, addiktoitunutta seksikäyttäytymistä, lapsettomuutta, äitiyttä, yksinäisyyden vaikutusta seksuaalisuuteesi. Sinulle tärkeä ja askarruttava asiasi on myös minulle tärkeä. Yhdessä voimme pohtia ja etsiä sinun elämääsi sopivimmat toimintatavat. Kuuntelen asiasi täysin luottamuksella. Tapaan sinut mielelläni lähinä vastaanotollani Hyvinkäällä tai etänä.

Voit tiedustella vapaita aikoja ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

39-vuotias mies kertoo terapiakokemuksestaan kanssani:

”Hakeuduin terapiaan, kun tein netissä testin seksiriippuvuuteen liittyen ja tajusin, että olen seksiriippuvainen. Pauliinaan mun oli helppo ottaa yhteyttä ja kysyä apua, koska tiesin hänet entuudestaan ja hänen kanssaan oli ollut helppo puhua. Olen käynyt aktiivista terapiaa kahta kaksi vuotta. Terapia on auttanut minua ymmärtämään itseäni ja toimintaani todella hyvin.

Haastavinta on aloittaa terapiaistunto ja sovittaa se kiireen keskelle, mutta jokaisen terapian jälkeen tulee tunne, että onneksi otin sen ajan itselleni. Parasta terapiassa on ollut omat oivallukset, joita on joka kerta tullut. Terapiassa mulla on tunne, että Pauliina keskittyy minuun ja on kiinnostunut auttamaan sillä hetkellä juuri minua kokonaisvaltaisesti.

Suosittelen terapiaa ihmiselle, joka haluaa oppia lisää itsestään ja kehittyä ihmisenä. En olisi ikinä selvinnyt riippuvuudestani yksin. Terapian on avannut minulle aivan uudenlaisen elämän.”

Uusperheneuvonta

Uusperheneuvojana ja itsekin uusperhettä yli neljätoista vuotta eläneenä tiedän, että uusperhe ei ole perheenä mikään helppo yhtälö. Uusperheessä on vähintään kaksi erilaista perhekulttuuria, joiden muovaantuminen perheeksi kestää aikansa, useimmiten vuosia.  Joskus sinun voi olla hyvä tarkastella ja pohtia yhdessä kanssani uusperhe-elämän tuomia haasteita ja aallokoita sekä tasanteita. Parisuhde uusperheessäsi voi jäädä vähemmälle huomiolle ja tällekin uusperheneuvonnassa annetaan tilaa. Lisäksi uusperhellisyyteen liittyvät ilmiöt mustasukkaisuus kumppanin lapsesta, ulkopuolisuus, syyllisyys ovat teemoja joiden äärellä voit tulla uusperheneuvontaan.


Suomen Uusperheiden Liiton kouluttamana uusperheneuvojana voin yhdessä sinun tai teidän kaikkien perheen aikuisten kanssa, vahvistaa uusperheellisyyttä juuri teidän perheessänne.

Voit tiedustella vapaita aikoja ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Uusperheneuvonta
Pariterapia

Pariterapia

Pariterapiaan voit tulla yhdessä kumppanisi kanssa teidän parisuhteeseen liittyvien ongelmien kanssa. Voitte tulla myös ennaltaehkäisevässä mielessä pohtimaan yhteistä tulevaisuuttanne, kun pohditte yhteenmuuttoa tai vaikka uuden elämänvaiheen alkaessa, kun lapset muuttavat omilleen. 

Pariterapian tuloon aiheita voivat olla: uusperhekysymykset, kriisit (uskottomuus, sairastumiset, menetykset, luottamushaasteet, työttömyys), mustasukkaisuus, haluttomuus tai halujen eriparisuus, erektio- tai kostumis- ja orgasmiongelmat, suljetun parisuhteen avaaminen avoimeksi parisuhteeksi, kommunikaatio-ongelmat, ratkaisemattomat riidat tai toistuvat riidat ja/tai erosuunnitelmat.

Voit tiedustella vapaita aikoja ottamalla yhteyttä.

Työnohjaus

Työnohjauksessa voimme yhdessä tarkastella sinua tekijänä ja toimijana työssäsi sekä havainnoida tunteita, ajatuksia sekä kokemuksia näihin liittyen.

Työnohjaus sopii sinulle, jos haluat kehittyä työssäsi, saada kirkastettua tavoitteitasi sekä intohimojasi että kykyjäsi. Kun haluat oppia ja vahvistaa ammatti-identiteettiäsi, on työnohjaus kanssani keino näiden saavuttamiseksi. Olen käynyt ratkaisukeskeisen työnohjaajakoulutuksen, mutta lähestymistapani on moniulotteinen.

Voit tiedustella vapaita aikoja ottamalla yhteyttä.

Pauliina Flang - Missiona merkityksellisempi arki ja parisuhde