Pauliina Flang

Samalla puolella seksissä -korttipakka

35,50 

Samalla puolella seksissä -korttipakka sisältää 25 tehtäväkorttia ja 25 keskustelukorttia, jotka auttavat palauttamaan sinun ja kumppanisi fyysisen yhteyden.

 

Aikaa tilata joululahjat...

Saatavuus: 60 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Onko fyysinen läheisyys sinun ja kumppanisi välillä kadoksissa? Tuntuuko, ettei seksille ole enää aikaa, vaikka haluaisitkin? Etkö tiedä, miten lähtisit uudelleen palauttamaan kipinän välillenne?

Kiireisen arjen pyörteissä fyysinen yhteys kumppaniin voi kadota, mikä on erittäin yleistä. Pitkään jatkunut fyysisen läheisyyden puute voi kuitenkin alkaa vaivata mieltä ja ajan kuluessa sen palauttaminen voi jopa alkaa tuntua hankalalta.

Olen kehittänyt Samalla puolella seksissä -kortit, jotta sinä ja kumppanisi voisitte piristää parisuhdettanne helposti ja löytää jälleen kadoksissa olleen kipinän ja fyysisen yhteyden.

Korttipakka sisältää 25 tehtäväkorttia ja 25 kysymyskorttia. Ne johdattelevat sinua ja kumppaniasi löytämään toisenne uudelleen useiden eri aistien kautta ja myös keskustellen.

Postimaksu sisältyy korttien hintaan ja pakka toimitetaan perille kotiisi saakka huomaamattomassa kirjekuoressa. Saat korttien mukana myös kauniin säilytyspussin.

Korteista sanottua…

 

”Pelattu jo moneen otteeseen. Aika usein ns. lähtee lapasesta ennenkuin peli menty loppuun eli toimii. Joskus vois varmaan koittaa pelata loppuun asti, tähän asti heittäydytty halujen vietäväksi. Mukava piristys parisuhteeseen ja samalla tutustuu toiseen ja itseen ehkä jollain uudella tavalla. Suosittelen!”

”Suosittelen lämpimästi pelikortteja! Luultiin että ollaan jo puhuttu kaikesta, mutta aina vaan löytyy uutta juteltavaa. Eikä kertaus ole pahitteeksi näissä asioissa! Tehtäväkortteja on vielä paljon käymättä läpi, sillä niiden kanssa nousee tunnelma nollasta sataan ihan hetkessä.”

”Kiitos erinomaisista korteista! Pidän niistä itse ja myös asiakkaani ovat niistä pitäneet. Olen käyttänyt niitä pariskuntien että yksilöiden kanssa työskenneltäessä.”

Kortit soveltuvat myös ammattilaisille, jotka tekevät töitä pariskuntien kanssa.

Tilaa korttipakka nyt ja palauta fyysinen yhteys sinun ja kumppanisi kanssa. Voitte yhdessä tehdä arjesta parisuhteenne merkityksellisintä aikaa.

Korttien saapuminen kestää Postin jakelutavoista johtuen joskus 1-2 viikkoa, joten jos haluat varmistaa, että kortit ovat perillä tiettynä ajankohtana tilaa kortit riittävän ajoissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samalla puolella seksissä -korttipakka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.