Pauliina Flang

Samalla puolella seksissä -korttipakka

35,50 

Samalla puolella seksissä -korttipakka sisältää 25 tehtäväkorttia ja 25 keskustelukorttia, jotka auttavat palauttamaan sinun ja kumppanisi fyysisen yhteyden.

Postimaksu sisältyy korttien hintaan ja pakka toimitetaan perille kotiisi saakka huomaamattomassa kirjekuoressa. Saat korttien mukana myös kauniin säilytyspussin.

Tarjous voimassa vielä

 

Aikaa tilata joululahjat...

5/5

”Pelattu jo moneen otteeseen. Aika usein ns. lähtee lapasesta ennenkuin peli menty loppuun eli toimii. Joskus vois varmaan koittaa pelata loppuun asti, tähän asti heittäydytty halujen vietäväksi. Mukava piristys parisuhteeseen ja samalla tutustuu toiseen ja itseen ehkä jollain uudella tavalla. Suosittelen!”

5/5

”Suosittelen lämpimästi pelikortteja! Luultiin että ollaan jo puhuttu kaikesta, mutta aina vaan löytyy uutta juteltavaa. Eikä kertaus ole pahitteeksi näissä asioissa! Tehtäväkortteja on vielä paljon käymättä läpi, sillä niiden kanssa nousee tunnelma nollasta sataan ihan hetkessä.”

5/5

”Kiitos erinomaisista korteista! Pidän niistä itse ja myös asiakkaani ovat niistä pitäneet. Olen käyttänyt niitä pariskuntien että yksilöiden kanssa työskenneltäessä.”

Samalla puolella seksissä – parisuhteen pelikortit

Samalla puolella seksissä-korttipakka on suunniteltu parisuhteen seksin syventämiseksi, ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Korttipakka auttaa ylläpitämään seksipuhetta suhteessa. Nämä tehtävä- ja keskustelukortit lisäävät yhteyttä sinun ja kumppanisi välillä!

25 tehtäväkorttia

Esimerkkejä tehtäväkorttien tehtävistä:

 • Hivele sormillasi kumppaniasi korvan takaa ja jatka alaspäin niin pitkälle kunnes hän sanoo, missä kosketus tuntuu parhaimmalta

Suutele ja leikittele kielelläsi kumppanisi reiden sisäsyrjää

 • Halaa kumppaniasi käsillä ja jaloilla yhtä aikaa

 

25 keskustelukorttia

Esimerkkejä keskustelukorttien kysymyksistä:

 • Miten haluat minun tekevän aloitteen?
 • Mistä kehosi kohdasta halusi syttyy herkästi?
 • Mikä yhteinen seksiin liittyvä muistomme on sinulle tärkein?

  Samalla puolella seksissä -parisuhteen kortit auttavat palauttamaan fyysisen kipinän

  Onko fyysinen läheisyys sinun ja kumppanisi välillä kadoksissa? Tuntuuko, ettei seksille ole enää aikaa, vaikka haluaisitkin? Etkö tiedä, miten lähtisit uudelleen palauttamaan kipinän välillenne?

  Kiireisen arjen pyörteissä fyysinen yhteys kumppaniin voi kadota, mikä on erittäin yleistä. Pitkään jatkunut fyysisen läheisyyden puute voi kuitenkin alkaa vaivata mieltä ja ajan kuluessa sen palauttaminen voi jopa alkaa tuntua hankalalta.

  Olen kehittänyt Samalla puolella seksissä -kortit, jotta sinä ja kumppanisi voisitte piristää parisuhdettanne helposti ja löytää jälleen kadoksissa olleen kipinän ja fyysisen yhteyden. Korttipakka sisältää 25 tehtäväkorttia ja 25 kysymyskorttia Ne johdattelevat sinua ja kumppaniasi löytämään toisenne uudelleen useiden eri aistien kautta ja myös keskustellen.

  Nämä parisuhdekortit soveltuvat myös ammattilaisille, jotka tekevät töitä pariskuntien kanssa.

  Korttien saapuminen kestää Postin jakelutavoista johtuen joskus 1-2 viikkoa, joten jos haluat varmistaa, että kortit ovat perillä tiettynä ajankohtana tilaa kortit riittävän ajoissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samalla puolella seksissä -korttipakka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *