arjessa -verkkokurssi

Lähenny uudelleen ja syvennä suhdettanne kumppanisi kanssa

Tuntuuko sinusta, että parisuhteenne kärsii läheisyyden puutteesta? Tai että olette etääntyneet kumppanisi kanssa sitten suhteenne alkuaikojen? Toivoisitko arkeenne enemmän läheisyyttä ja syvempää yhteyttä?

On hyvin yleistä, että kiireinen arki ottaa parisuhteen otteeseensa. Työt, harrastukset, lasten hoito ja kodinhoito hotkaisevat niin ison osan vuorokaudesta, ettei kumppanille jää aikaa eikä ehkä energiaakaan. Olette saattaneet jäädä jumiin odottamaan aikaa, jolloin ehtisi lähteä treffeille tai yhteiselle lomalle.

Parisuhdetta ei rakenneta treffeillä ja kuherruslomilla, vaan se rakennetaan tavallisessa arjessa rakkaudenteoin joka päivä. Parisuhteesta huolen pitämisen tulisi olla osa arkea ja siksi olen mieheni kanssa luonut verkkokurssin, jossa haluamme auttaa sinua ja kumppaniasi syventämään suhdettanne eri osa-alueilla arjessa.

Jos tässä vaiheessa mieleesi hiipii ajatus, ettei parisuhdekurssille osallistuta, ellei suhde ole kriisissä tai ellette ole eron partaalla, niin se ei pidä paikkaansa. Parisuhdekurssille kannattaa osallistua nimenomaan ennaltaehkäisevästi ja mahdollisuutena kasvaa pariskuntana. Jatka siis vielä lukemista.

8-osainen kurssi, joka syventää sinun ja kumppanisi suhdetta ja saa teidät jälleen lähentymään

Kurssilla käymme läpi parisuhteen eri osa-alueita. Jokainen osuus sisältää aiheeseen johdattelevan videon ja tekstin sekä tehtäviä, joita pääsette tekemään sekä yksin että yhdessä. Kurssin aikana käymme läpi seuraavat osa-alueet:

  • Parisuhteemme nykytila ja arvot
  • Tarpeet
  • Rakkauden kielet
  • Läsnäolo ja kiitollisuus
  • Kommunikointi
  • Kosketus
  • Seksi
  • Samalla puolella arjessa


Olemme pyrkineet pitämään jokaisen kurssiosion pituudeltaan maltillisena, jotta sinä ja kumppanisi voisitte varata hetken toisillenne kurssin parissa kiireisenkin arjen keskellä. Lupaamme, että kurssin aikana tutustutte sekä toisiinne että itseenne uudella tavalla ja saatte arkeenne toimintamalleja, joista on teille jatkuvaa iloa.

Oletteko sinä ja kumppanisi valmiita panostamaan parisuhteeseenne?

  Hinta 79€ sis. alv.

Keitä me sitten olemme?

Kurssin vetäjinä toimimme minä Pauliina ja mieheni Kaitsu. Meidän tavoitteemme on tehdä sinun ja kumppanisi parisuhdearjesta parempaa ja merkityksellisempää.

Olemme olleet yhdessä kohta 14 vuotta. Parisuhteeseemme on mahtunut sekä vaikeita että hyviä hetkiä. Olipa tilanne mikä tahansa, olemme oppineet pitämään huolta parisuhteestamme arjessa.

Hyvinvoiva parisuhde on meille molemmille merkityksellinen asia ja siksi haluamme auttaa myös sinua ja kumppaniasi pääsemään parhaaseen mahdolliseen tilanteeseen parisuhteessanne. Kaikki vinkit ja tehtävät, joita kerromme kurssin aikana ovat sellaisia, joita olemme kokeilleet tai toteutamme yhä itsekin parisuhteessamme.

Olen ammatiltani seksuaaliterapeutti ja uusperheneuvoja. Kohtaan työssäni paljon erilaisissa tilanteissa olevia pareja. Tällä kurssilla haluan valjastaa ammattitaitoni juuri sinun parisuhteesi hyväksi. Yrityskonsulttina toimiva mieheni Kaitsu puolestaan tuo kurssille miehen näkökulman sekä kokemuksensa parisuhteesta ihmisenä, jolla ei ole asiasta ammatillista kokemusta. 

Lupaan, että kurssimme jälkeen olette kumppanisi kanssa entistä enemmän samalla puolella. <3

Kerrataan vielä…

Samalla puolella arjessa -verkkokurssi sisältää siis yhteensä 8 osiota, joista kaksi avautuu viikottain läpikäytäviksi. Osiot sisältävät aiheeseen johdattelevan videon ja tekstin sekä mielenkiintoisia tehtäviä. Osa kurssin osioista sopii läpikäytäviksi myös lasten läsnäollessa.

Uskomme vilpittömästi, että tämän kurssin avulla itsetuntemuksenne lisääntyy ja opitte kumppanisi kanssa toisistanne uusia asioita. Kurssin avulla parannatte myös seksielämäänne ja luotte toisiinne syvemmän yhteyden, jota me kaikki parisuhteelta kaipaamme.

Uskon, että vielä vuosienkin kuluttua osallistuminen kurssille voi olla yksi parhaista asioista, joita olette tehneet parisuhteenne eteen.

Klikkaa siis alla olevasta painikkeesta ja tule mukaan yhdessä kumppanisi kanssa. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin maksaa kurssin?

Kurssi maksetaan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuvaihtoehtoina ovat pankki-ja luottokorttimaksu.

Entä jos emme ehdi käymään kurssia heti?

Ei hätää. Kurssimateriaali on käytössänne 9 kuukauden ajan ostopäivästä, joten voitte edetä rauhassa omassa tahdissanne.

Meillä ei ole parisuhteessa akuuttia kriisiä, voimmeko silti osallistua kurssille?

Kyllä, ehdottomasti! Kurssi on tarkoitettu nimenomaan pariskunnille, jotka haluavat syventää parisuhdettaan ja ehkäistä ennalta mahdollisia parisuhteen tulevia ongelmia.

Kuinka paljon aikaa verkkokurssi vie arjestamme?

Olemme suunnitelleet osiot niin, että ne vievät maksimissaan 30 minuuttia/osio. Kurssi on suunniteltu toteutettavaksi helposti arjessa.

Soveltuuko kurssi seksuaalivähemmistöjen edustajille?

Kyllä. Kurssin sisältö sopii kaikille pariskunnille seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Mitä sellaista Samalla puolella arjessa-verkkokurssi tarjoaa, mitä muut verkossa myytävät parisuhdekurssit eivät tarjoa?

Samalla puolella arjessa-  verkkokurssilla hyödynnetään sekä ammattini myötä tullutta tietoutta terapiavastaanotolta parien kanssa että minun ja Kaitsun lähes 14 vuoden parisuhteen aikana keräämiä kokemuksia siitä, mikä toimii parisuhteessa ja mikä lujittaa parisuhdetta nimenomaan arjen tasolla. 

Meidän parisuhteemme aikana kohtaamat isotkin haasteet ovat antaneet meille ainutlaatuisen näkökulman siihen, miten vaikeuksista mennään yhdessä samalla puolella läpi. Lisäksi suurperheen ja erityislapsen kanssa eletty arki on osoittanut meille, miten merkityksellisiä ovat pienet arkiset rakkauden teot. Annamme teille kaiken sen tiedon ja taidon mitä olemme itse kokeneet toimivaksi omassa parisuhteessamme.

Onko kurssille mitään erityisiä vaatimuksia?

Ei ole. Kurssille voivat tulla ketkä tahansa, jotka ovat kiinnostuneet oman parisuhteensa syventämisestä ja sen laadun parantamisesta

Kohtaamisiin verkkokurssilla!