Pauliina Flang

arjessa

Haluatko päästä rakentamaan syvempää yhteyttä kumppaniisi, ja viettää samalla laadukasta aikaa yhdessä?

Samalla puolella arjessa -verkkokurssilla saat yhteistä aikaa sinulle ja kumppanillesi parisuhdettanne syventävien tehtävien parissa.

5/5

”Olemme käyneet hiljakseen läpi Samalla puolella arjessa -verkkokurssia, joka on tuonut suhteeseemme uudenlaista ymmärrystä kumppania kohtaan.
Erilaisilla harjoituksilla olemme päässeet syventämään suhdettamme entisestään. Keskustelun ja kumppanin kuuntelemisen merkitys on kasvanut kurssin myötä. Arjessa on helpompi järjestää yhteistä aikaa keskusteluille. Huomasimme myös, miten tärkeää on pysähtyä suhteen kehitystarpeisiin ja miettiä omaa toimintaa konfliktitilanteissa sekä ymmärtää toisen tapaa toimia.

Kurssilla olleesta parisuhteen arvot -tehtävästä havaitsimme molemmat puolisoina suhteemme niinsanotun kivijalan. Tämä oli meille molemmille rakkaus. Kurssilla opettelimme rakkauden kielen tunnistamista ja sen toteuttamista. Tämä oli ehkäpä tähän saakka kurssin haastavin osuus, ymmärtää, mitkä toisen tarpeet todella ovat.

Kurssi opetti meitä, miten oikeasti olla samalla puolella arjessa.”

Jaakko & Oona, yhdessä 4 vuotta

Haluatko oppia tuntemaan kumppanisi paremmin? Toivotko enemmän läsnäoloa arjessa? Tai kaipaatko seksielämäänne uutta potkua?

On hyvin yleistä, että kiireinen arki kietoo parisuhteen otteeseensa. Työt, harrastukset, kodinhoito ja kenties laitteet hotkaisevat suuren osan vuorokaudesta. Tuntuu, ettei kumppanille jää aikaa tai energiaakaan.  

Tunnistatko parisuhteessanne jotain seuraavista?

Pysähdy ja kuvittele...

Miltä tuntuisi, jos saisitte kumppanisi kanssa lisää laatua arkeen ja alkuhuuman kaltaiset perhoset takaisin vatsanpohjaan?

Laadukkaampi arki kumppanin kanssa, ja seksielämän uudelleen elvyttäminen vaativat sen, että ymmärrätte toinen toistenne tarpeet ja uskallatte puhua ääneen toiveistanne ja unelmistanne. 

Parisuhdetta ei rakenneta ainoastaan treffeillä ja kuherruslomilla, vaan se rakennetaan tavallisessa arjessa rakkaudenteoin joka päivä. Parisuhteesta huolen pitämisen tulisi olla osa arkea ja siksi olen mieheni kanssa luonut verkkokurssin, jossa haluamme auttaa sinua ja kumppaniasi syventämään suhdettanne eri osa-alueilla arjessa.

Parisuhdekurssi on mahdollisuus kasvaa pariskuntana, oppia tuntemaan kumppanisi syvemmin ja viettää enemmän kahdenkeskeistä aikaa. Kurssille osallistumista varten parisuhteen ei siis tarvitse olla kriisissä.

Olemme suunnitelleet kurssin niin, että yksittäisen osion läpikäyminen vie aikaa maksimissaan 30 minuuttia, joten kurssi on helppo mahduttaa mukaan yhteiseen arkeen.

Samalla puolella arjessa -verkkokurssi

8-osainen kurssi, joka syventää suhdettanne.

Kurssilla rohkaistut…

Kurssi sopii pareille, jotka haluavat…

Kurssilla käymme läpi parisuhteen eri osa-alueita. Jokainen osuus sisältää aiheeseen johdattelevan videon ja tekstin sekä tehtäviä, joita pääsette tekemään sekä yksin että yhdessä.

Kurssin aikana käymme läpi seuraavat osa-alueet:

1. Parisuhteemme nykytila ja arvot

Muistelemme helposti menneitä tai haaveilemme tulevasta. Se saa meidät sokeutumaan nykytilanteelle. Ensimmäisessä osiossa kartoitamme parisuhten nykytilan, vahvuudet ja heikkoudet, joiden pohjalta on hyvä alkaa kehittämään suhdetta.

2. Tarpeet

Epätietoisuus kumppanin tarpeista ja kyvyttömyys tunnistaa ja ilmaista omia tarpeita voivat ilmetä parisuhteessa ärsyyntymisenä ja ketutuksena. Tässä osiossa opimme tunnistamaan ja sanoittamaan kummakin tarpeet parisuhteessa. Näin kumpikin tietää mitä parisuhteelta toivotaan.

3. Rakkauden kielet

Parisuhteessa rakkautta voi osoittaa toiselle useilla erilaisilla tavoilla. Tässä osiossa tutustut erilaisiin rakkauden kieliin ja opit tietämään, miten kumppanisi haluaa, että hänelle osoitetaan rakkautta ja millaisia rakkaudenosoituksia haluat itse vastaanottaa.

4. Läsnäolo ja kiitollisuus

Onnellisuus parisuhteessa vaatii kykyä olla läsnä. Läsnäolo lisää myös kiitollisuutta elämää kohtaan. Neljännessä osiossa opit läsnäolob merkityksen ja saat harjoituksia, joiden avulla voitte kehittää läsnäolon taitoa parisuhtessanne.

5. Kommunikointi

Kommunikointitaitojen merkitys korostuu erityisesti parisuhteen haastavina aikoina. Tässä osiossa päästte kehittämään taitoanne kertoa toiselle tarpeistanne ja tunteistanne. Tässä osiossa varmistamme, että keskustelulle todella on aikaa.

6. Kosketus

Moni elää liian vähäisellä kosketuksella. Tässä osiossa pääset kertomaan kumppanillesi millaista kosketusta sinä kaipaat ja kuulemaan saman myös häneltä. Lisäksi pääsete käytännössä kokeilemaan miltä erilaiset tavat koskettaa tuntuvat.

7. Seksi

Usein seksi muuttuu liian suorituskeskeiseksi tai jää pois kokonaan. Unohdamme, että ennen kaikkea seksi on aikuisten leikkiä ja parhaimmillaan myös hauskaa. Tässä osiossa pääsette löytämään tapoja piristää seksielämäänne.

8. Samalla puolella arjessa

Viimeisessä osiossa kokoamme yhteen kurssin aikana opitut asiat. Lisäksi luot kumppanisi kanssa suunnitelman jatkoa varten, jotta voitte jatkaa parisuhteene kehittämistä ja olla samalla puolella arjessa.

Oletteko sinä ja kumppanisi valmiita panostamaan parisuhteeseenne?

Tulemalla mukaan kurssille saatte:

Klikkaa siis alla olevasta painikkeesta ja tule mukaan yhdessä kumppanisi kanssa.

Keitä me olemme?

Kurssin vetäjinä toimimme minä Pauliina ja mieheni Kaitsu. Meidän tavoitteemme on tehdä sinun ja kumppanisi parisuhdearjesta parempaa ja merkityksellisempää. 

Olemme olleet yhdessä kohta 14 vuotta. Parisuhteeseemme on mahtunut sekä vaikeita että hyviä hetkiä. Olipa tilanne mikä tahansa, olemme oppineet pitämään huolta parisuhteestamme arjessa.

Hyvinvoiva parisuhde on meille molemmille merkityksellinen asia ja siksi haluamme auttaa myös sinua ja kumppaniasi pääsemään parhaaseen mahdolliseen tilanteeseen parisuhteessanne. Kaikki vinkit ja tehtävät, joita kerromme kurssin aikana ovat sellaisia, joita olemme kokeilleet tai toteutamme yhä itsekin parisuhteessamme.

Olen ammatiltani seksuaaliterapeutti ja uusperheneuvoja. Kohtaan työssäni paljon erilaisissa tilanteissa olevia pareja. Tällä kurssilla haluan valjastaa ammattitaitoni juuri sinun parisuhteesi hyväksi. Yrityskonsulttina toimiva mieheni Kaitsu puolestaan tuo kurssille miehen näkökulman sekä kokemuksensa parisuhteesta ihmisenä, jolla ei ole asiasta ammatillista kokemusta. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kurssi maksetaan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuvaihtoehtoina ovat pankki- ja luottokorttimaksu.

Ei hätää. Kurssimateriaali on käytössänne 9 kuukauden ajan ostopäivästä, joten voitte edetä rauhassa omassa tahdissanne.

Kyllä, ehdottomasti! Kurssi on tarkoitettu nimenomaan pariskunnille, jotka haluavat syventää parisuhdettaan ja viettää laadukasta aikaa yhdessä arjessa.

Olemme suunnitelleet osiot niin, että ne vievät maksimissaan 30 minuuttia/osio. Kurssi on suunniteltu toteutettavaksi helposti arjessa.

Kyllä. Kurssin sisältö sopii kaikille pariskunnille.

Samalla puolella arjessa -verkkokurssilla hyödynnetään keinoja, joita hyödynnän jatkuvasti asiakkaideni kanssa pariterapiassa. Lisäksi lisänä on minun ja Kaitsun lähes 14 vuoden parisuhteen aikana keräämämme kokemukset siitä, mikä toimii lujittaa parisuhdetta arjessa.

Parisuhteemme aikana kohtaamat i haasteet ovat antaneet meille ainutlaatuisen näkökulman siihen, miten vaikeuksista mennään läpi pysyen kumppanin kanssa samalla puolella. Lisäksi suurperheen ja erityislapsen kanssa eletty arki on osoittanut meille, miten merkityksellisiä ovat pienet arkiset rakkauden teot. Annamme teille kaiken sen tiedon ja taidon mitä olemme itse kokeneet toimivaksi omassa parisuhteessamme.

Oletteko sinä ja kumppanisi valmiita panostamaan parisuhteeseenne?