Pauliina Flang

Ytimessä – Yhteys

44,00 

Ytimessä- Yhteys on itsetuntemussarjan 3.osa. Itsetuntemussarjassa on kaiken kaikkiaan 6 osiota. Osioiden teemat ovat turva, rakkaus, yhteys, rajat, ihmissuhteet ja parisuhde.

Itsetuntemussarja alkaa 1.1.2024.

Kurssi kestää neljä viikkoa. Joka maanantai avautuu kurssin uusi osio. Kurssi on mahdollista ostaa myös jälkikäteen.

Yhteys itseemme on väylä yhteyteen toisiimme.

Kurssi sisältää:

  • Tietoa ja taitoa yhteyteen ja yhteydettömyyden tunnistamista. Kenen kanssa koen yhteyttä? Kuinka yhteydessä olen omaan kehooni ja hermostooni? Mikä estää yhteyttä itseeni ja läheisiini? Mikä mahdollistaa yhteyden, liittymisen?
  • Kehollisia harjoitteita– Miltä yhteys, liittyminen näyttää liikkeenä? Missä yhteys tuntuu ja millaisena se tuntuu kehossasi, kun liittyminen on tapahtunut?
  • Kirjavinkkejä
  • Yhteislive, jossa mahdollisuus nostaa esiin itseä teemassa askarruttaviin asioihin ja saada vastauksia useimmiten esitettyihin kysymyksiin turvaan liittyen. (Tästä jää tallenne, jos et pääse liveen tai ostat tuotteen myöhemmin).

Tämä itsetuntemuskurssi on helposti toteutettavissa kiireisessä arjessakin, koska kaikki osiot kurssin sisällä jäävät tallenteena käyttöösi 6 kuukaudeksi ostopäivästä.

Tämä itsetuntemuskurssi tuo sinun elämääsi tietoa itsestäsi ja taitoa elää vahvemmin itsesinäköistä elämää arjessasi.

Tämän itsetuntemuskurssikokonaisuuden kautta lisäät itsetuntemustasi ja voit opetella olemaan aidompi ihmissuhteissasi.

Kurssin hinta 40€ on voimassa 22.10.2023 asti.

Sen jälkeen kurssin hinta on 44€.

Aikaa tilata joululahjat...

Kurssin vetäjänä toimii Pauliina Flang. Tahdon tarjota itsetuntemuskurssikokonaisuuden, jonka avulla jokainen voi tutkia teemoja itsessään syvemmin.

Olen toiminut terapeuttina yli seitsemään vuotta ja tavannut työssäni satoja ihmisiä. Lisäksi olen pitänyt todella tärkeänä tutustua itseeni kaikkien vuosien ajan, jotta minulla on enemmän ymmärrystä, tietoa ihmisyydestä. Omaan itseeni syvemmin tutustuminen on alkanut yli 14 vuotta sitten, kun aloitin itsetuntemusmatkani psykoterapian kautta. Viimeisin vaikuttavin matkani on ollut Ihminen tavattavissa itsetuntemusmatka kasvuohjelman ja terapeuttikoulutuksen myötä viimeisen neljän vuoden ajan.

Olen koulutukseltani seksuaaliterapeutti, työnohjaaja, fysioterapeutti, Ihminen tavattavissa- terapeuttiharjoittelija, uusperheneuvoja ja EFT- tappingterapeutti. Tällä itsetuntemuskurssilla tulen hyödyntämään kaikkea tätä osaamistani. Lisäksi jollain osioilla on mukana myös alan muita ammattilaisia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ytimessä – Yhteys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *