Pauliina Flang

Ytimessä – Turva EFT-tappinglive ma 20.11.klo 18.30

11,00 

Ytimessä- Turva EFT- Tapping live tapahtuu zoomissa ma 20.11. klo 18.30-19.15.

Saat n. 30 minuuttia ennen liven alkua sähköpostiisi linkin liveen ja tallenteen liven jälkeen.

EFT- Tapping liveosuudessa teemme tappingharjoitteella turvaa lisäävän tappingharjoitteen ja rauhoitamme kehoa ja hermostoa turvattomuuden tunteen äärellä. Etukäteen sinun ei tarvitse tietää EFT:stä mitään.

Harjoitteen tallennetta voit käyttää hyvin myöhemmin itsehoitomenetelmänä. jos koet turvattomuuden tai mitä tahansa sinua haittaavaa tunnetta.

Aikaa tilata joululahjat...

Liven vetäjänä toimii Pauliina Flang. Tahdon tarjota itsehooitomenetelmän, jonka kanssa on mahdollista olla erilaisten tunteiden äärellä.

Olen toiminut terapeuttina yli seitsemään vuotta ja tavannut työssäni satoja ihmisiä. Lisäksi olen pitänyt todella tärkeänä tutustua itseeni kaikkien vuosien ajan, jotta minulla on enemmän ymmärrystä, tietoa ihmisyydestä. Omaan itseeni syvemmin tutustuminen on alkanut yli 14 vuotta sitten, kun aloitin itsetuntemusmatkani psykoterapian kautta. Viimeisin vaikuttavin matkani on ollut Ihminen tavattavissa itsetuntemusmatka kasvuohjelman ja terapeuttikoulutuksen myötä viimeisen neljän vuoden ajan.

Olen koulutukseltani seksuaaliterapeutti, työnohjaaja, fysioterapeutti, Ihminen tavattavissa- terapeuttiharjoittelija, uusperheneuvoja ja EFT- tappingterapeutti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ytimessä – Turva EFT-tappinglive ma 20.11.klo 18.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *