Pauliina Flang

Ytimessä – Rakkaus

44,00 

Ytimessä- Rakkaus on itsetuntemussarjan 2.osio. Itsetuntemussarjassa on kaiken kaikkiaan 6 osiota. Osioiden teemat ovat turva, rakkaus, yhteys, rajat, ihmissuhteet ja parisuhde.

Itsetuntemussarjan Rakkaus- osio alkaa 4.12.2023.

Miniverkkokurssi kestää neljä viikkoa. Joka maanantai avautuu kurssin uusi osio. Kurssi on mahdollista ostaa myös jälkikäteen.

Et voi rakastaa itseäsi ennen kuin joku on antanut sinulle kokemuksen siitä mitä todellinen rakkaus on.

Kurssi sisältää:

  • Tietoa ja taitoa rakkauteen, rakkaudettomuuteen ja itsemme sekä toistemme rakastamiseen. Miten rakastaa tai tuntea olevansa rakastettu? Mikä on sinun nykyinen rakkaus-käsitteesi? Kenen kanssa olet tai olet ollut rakastettu?
  • Kehollisia harjoitteita– Miltä rakkaus näyttää liikkeenä? Missä rakkaus tuntuu ja millaisena se tuntuu kehossasi?
  • Kirjavinkkejä
  • Yhteislive, jossa mahdollisuus nostaa esiin itseä teemassa askarruttaviin asioihin ja saada vastauksia useimmiten esitettyihin kysymyksiin turvaan liittyen. (Tästä jää tallenne, jos et pääse liveen tai ostat tuotteen myöhemmin).
  • Pureudumme tässä osiossa rakkauden lisäksi myötätuntoon, itsemyötätuntoon ja omaan kehosuhteeseen. Miten oppia olemaan itsen puolella ja mikä on oma rakkauden kielesi? Millaisia rakkauden tekoja voisit tehdä itsellesi päivittäin?
  •  Sensomotorisen valmentajan Nanna Saadin kanssa live ma 11.12 klo 18 zoomissa. Silloin Nanna valottaa refleksien kautta miten aktiiviset primitiivirefleksimme saattavat estää yhteyttä omaan kehoomme, tunteisiimme ja toisiimme.

Tämä itsetuntemuskurssi on helposti toteutettavissa kiireisessä arjessakin, koska kaikki osiot kurssin sisällä jäävät tallenteena käyttöösi 6 kuukaudeksi ostopäivästä.

Tämä itsetuntemuskurssi tuo sinun elämääsi tietoa itsestäsi ja taitoa elää vahvemmin itsesinäköistä elämää arjessasi.

Tämän itsetuntemuskurssikokonaisuuden kautta lisäät itsetuntemustasi ja voit opetella olemaan aidompi ihmissuhteissasi.

Kurssin hinta on 44€.

Aikaa tilata joululahjat...

Kurssin vetäjänä toimii Pauliina Flang. Tahdon tarjota itsetuntemuskurssikokonaisuuden, jonka avulla jokainen voi tutkia teemoja itsessään syvemmin.

Olen toiminut terapeuttina yli seitsemään vuotta ja tavannut työssäni satoja ihmisiä. Lisäksi olen pitänyt todella tärkeänä tutustua itseeni kaikkien vuosien ajan, jotta minulla on enemmän ymmärrystä, tietoa ihmisyydestä. Omaan itseeni syvemmin tutustuminen on alkanut yli 14 vuotta sitten, kun aloitin itsetuntemusmatkani psykoterapian kautta. Viimeisin vaikuttavin matkani on ollut Ihminen tavattavissa itsetuntemusmatka kasvuohjelman ja terapeuttikoulutuksen myötä viimeisen neljän vuoden ajan.

Olen koulutukseltani seksuaaliterapeutti, työnohjaaja, fysioterapeutti, Ihminen tavattavissa- terapeuttiharjoittelija, uusperheneuvoja ja EFT- tappingterapeutti. Tällä itsetuntemuskurssilla tulen hyödyntämään kaikkea tätä osaamistani.

Tässä osiossa myös vierailee Nanna Saadi, joka on mm mielenterveyshoitaja, Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, sensomotorinen valmentaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ytimessä – Rakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *