Yhteiseksi®️- kortit

33,00 

Yhteiseksi®️- kortit sis. toimituskulun.

69 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yhteiseksi®️- kortit ovat löytäneet asiakkaansa ja olen korttien tekijänä siitä erittäin iloinen. Nämä kortit ovat ajattomat, ja niitä kannattaa ja voi käyttää toisenkin kerran ja vuosienkin kuluttua. Kortit soveltuvat myös ammattilaisille, jotka tekevät töitä pariskuntien kanssa.

Korttipakka sisältää säilytyspussin,
25 kysymyskorttia ja 25 tehtäväkorttia.
Kotiin postitettuna pakan hinta on  33€

 

Palautteita korteista:

 

”Pelattu jo moneen otteeseen. Aika usein ns. lähtee lapasesta ennenkuin peli menty loppuun eli toimii. Joskus vois varmaan koittaa pelata loppuun asti, tähän asti heittäydytty halujen vietäväksi. Mukava piristys parisuhteeseen ja samalla tutustuu toiseen ja itseen ehkä jollain uudella tavalla. Suosittelen!”

 

”Suosittelen lämpimästi Yhteiseksi -pelikortteja! Luultiin että ollaan jo puhuttu kaikesta, mutta aina vaan löytyy uutta juteltavaa. Eikä kertaus ole pahitteeksi näissä asioissa! Tehtäväkortteja on vielä paljon käymättä läpi, sillä niiden kanssa nousee tunnelma nollasta sataan ihan hetkessä.”

 

”Kiitos erinomaisista korteista! Pidän niistä itse ja myös asiakkaani ovat niistä pitäneet. Olen käyttänyt niitä pariskuntien että yksilöiden kanssa työskenneltäessä.”

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhteiseksi®️- kortit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *