Pauliina Flang

Voimapiiri naisille- kaikki kolme piiriä

150,00 

Voimapiiri naisille Hyvinkäällä 1.9., 8.9. ja 15.9.

Miten löytää oma tahto tai olla tahtova, haluava minä?

Miten löytää itsestä voimaa, tahtoa, halua ja seksuaalisuutta?

Kuka minä olen kaiken tämän kanssa? 

Ehkä sinut on pakotettu kiltiksi, alistuvaksi tai olet kokenut elämässäsi olevasi vääränlainen nainen tähän maailmaan. Tahtoisit kuitenkin olla enemmän näkyvä, tahtova, voimakas ja vahva sinä. Olla omassa voimassasi pelkäämättä itseäsi tai pelkäämättä muiden naisten voimaa. Tahtoisit olla hyväksytty muiden naisten silmien alla ja saada voimaa heistä.

 

Tämä ryhmä on sinulle, joka tahdot oppia vetämään rajoja tai löyhentämään niitä. Tässä naisten voimapiirissä voimme harjoitella yhdessä kohtaamaan itsessämme olevat puolet, heikkoudet ja voiman sekä seksuaalisuuden.

Käytän erilaisia toiminnallisia menetelmiä tahtoomme ja itseemme tutustumisessa. Menetelmiä ovat kirjoittaminen, puhuen sanoittaminen kaksin tai koko ryhmän kesken. Lisäksi erilaista liikettä ja kehollisia harjoitteita, vireydentilan säätelyharjoituksia sekä eft-tappingharjoituksia sekä tietenkin rummuttelua, koska ikiaikaisesti rumpu on ollut osa voimapiiriä.

Ryhmään mahtuu max 12 naiseksi itsensä identifioivaa.

Tapaamisen kesto on 2 tuntia.

Tapaamisajat ovat:

Sunnuntai 1.9. klo 17-19
1. piiri Teemana: Itsetuntemus naisena- Miten minä peilaan itseni muiden naisten äärellä?
Sunnuntai 8.9. klo 17- 19
2. piiri Teemana: Rajat- Miten vetää rajoja tai löyhentää niitä?

Sunnuntai 15.9. klo 17- 19
3. piiri  Teemana: Seksuaalisuus- Millainen olen seksuaalisena minuna?

Hinta 150 € kaikki kolme piiriä yhteensä.
Voit myös osallistua yhteen piiriin ainoastaan jolloin hinta 60€/ piiri
Aikaa tilata joululahjat...

Ryhmän vetäjänä toimii Pauliina Flang. Tahdon tarjota ryhmän, jossa jokainen ryhmäläinen voi opetella tutustumaan omaan voimaansa, seksuaalisuuteensa, tahtoonsa yhdessä muiden naisten kanssa.

Olen toiminut terapeuttina yli seitsemään vuotta ja tavannut työssäni satoja ihmisiä. Lisäksi olen pitänyt todella tärkeänä tutustua itseeni kaikkien vuosien ajan, jotta minulla on enemmän ymmärrystä, tietoa ihmisyydestä. Omaan itseeni syvemmin tutustuminen on alkanut yli 14 vuotta sitten, kun aloitin itsetuntemusmatkani psykoterapian kautta. Viimeisin vaikuttavin matkani on ollut Ihminen tavattavissa itsetuntemusmatka kasvuohjelman ja terapeuttikoulutuksen myötä viimeisen neljän vuoden ajan.

Olen koulutukseltani seksuaaliterapeutti (2017), työnohjaaja (2015), fysioterapeutti (2004), Ihminen tavattavissa- terapeutti (2024), uusperheneuvoja (2016) EFT- tappingterapeutti (2022) ja Vireysvalmentaja NPTI (2024).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimapiiri naisille- kaikki kolme piiriä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *