Tunti Toisillemme – Tarpeet 28.3.2020

15,00 

Arjenhetki parisuhteellenne

Neljäs osa: TARPEET

Lauantaina 28.3.2020 klo 12-13

Toteutamme viisi Tunti Toisillemme- arjenhetki parisuhteellemme osiota. Neljä ensimmäistä on mahdollista tehdä pientenkin lasten ollessa hereillä ja läsnä. Tunti tulee myös tallenteena sähköpostiisi jos et pääse katsomaan sitä kyseisenä aikana.

Saat ostoksesi jälkeen zoom-linkin, josta pääset kyseisen jakson ajankohtana osallistumaan yksin tai kumppanisi kanssa tapahtumaan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Neljännessä osiossa aiheena on tarpeet. Mitä tarpeita meillä on parisuhteessamme? Miten voin vastata kumppanini tarpeisiin? Miten voin kertoa tarpeistani?

Me Pauliina ja Kai Flang alustamme jokaisen osion teille. Pauliina tuo osioon seksuaaliterapeuttina ammatillista näkemystä ja työkaluja. Kai tuo tähän oman kokemuksensa ja havaintonsa miehenä parisuhteessa sekä antaa käytännöstä käsin keinoja parisuhteen hyvinvointiin arjessa. Tunnin tarkoituksena on teidän parisuhde ja siinä tapahtuvat arjen pienet teot.

Jokainen osio toimii omana kokonaisuutenaan, joten voitte osallistua niihin, jotka koette olevan teidän parisuhteellenne merkityksellisimmät juuri nyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunti Toisillemme – Tarpeet 28.3.2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *