Tunti Toisillemme – Läsnäolo 22.3.2020

15,00 

Arjenhetki parisuhteellenne

Toinen osa: LÄSNÄOLO

Sunnuntaina 22.3.2020 klo 20-21

Toteutamme viisi Tunti Toisillemme- arjenhetki parisuhteellemme osiota. Neljä ensimmäistä on mahdollista tehdä pientenkin lasten ollessa hereillä ja läsnä. Tunti tulee myös tallenteena sähköpostiisi jos et pääse katsomaan sitä kyseisenä aikana.

Saat ostoksesi jälkeen zoom-linkin, josta pääset kyseisen jakson ajankohtana osallistumaan yksin tai kumppanisi kanssa tapahtumaan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Toisessa osiossa aiheena on läsnäolo. Parisuhteessa läsnäololla on suuri merkitys suhteen hyvinvoinnille. Mikä estää läsnäoloamme ja mikä mahdollistaa läsnäolomme parisuhteessamme?

Me Pauliina ja Kai Flang alustamme jokaisen osion teille. Pauliina tuo osioon seksuaaliterapeuttina ammatillista näkemystä ja työkaluja. Kai tuo tähän oman kokemuksensa ja havaintonsa miehenä parisuhteessa sekä antaa käytännöstä käsin keinoja parisuhteen hyvinvointiin arjessa. Tunnin tarkoituksena on teidän parisuhde ja siinä tapahtuvat arjen pienet teot.

Jokainen osio toimii omana kokonaisuutenaan, joten voitte osallistua niihin, jotka koette olevan teidän parisuhteellenne merkityksellisimmät juuri nyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunti Toisillemme – Läsnäolo 22.3.2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *