Samalla puolella seksissä -viikonloppu Houtskarissa 18.-20.9.2020

380,00 

Parisuhdeviikonloppu teille, jotka haluatte syventää ja ylläpitää seksuaalisuutta ja seksiä suhteessanne. Viikonloppu toteutetaan idyllisessä Hyppeis Värdshusissa meren rannalla Houtskarissa.

Viikonlopun aikana jokainen pari käy läpi omaa suhdettaan ja seksuaalisuus-teema kulkee kokoajan punaisena lankana. Keskiössä olette te ja teidän suhteenne.

Viikonlopunhinta maksetaan kahdessa erässä:

380€ kurssiosuus maksetaan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä
(sisältää parisuhdeviikonlopunohjelman perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään)

520€ maksetaan paikan päällä viikonlopun päätteeksi (sisältää täysihoidon ja majoituksen Hyppeis Värdshusissa)

Viikonloppuun mahtuu kuusi pariskuntaa

6 varastossa

Kuvaus

Idyllinen Hyppeis Värdshus sijaitsee meren rannalla Houtskarissa, kauniissa Hyppeisten kylässä. Entinen kyläkoulu on remontoitu viihtyisäksi majataloksi. Huoneet on sisustettu yksilöllisesti ja vanhaa kunnioittaen. Kaikissa huoneissa suihku ja wc sekä merinäköala.

Majatalossa tarjottavat ateriat on suunniteltu kauden raaka-aineiden ympärille. Ruuissa käytetään lähellä tuotettuja, paikallisten tuottajien tuotteita aina kun mahdollista ja aamiaispöydästä löytyy aina itse leivottua leipää.

Vetäjinä toimimme me Pauliina ja Kai Flang. Viikonloppu ei ole terapiaa eikä myöskään rajattu vain uusperheellisille. Kurssille ovat tervetulleita kaikki perhe- ja suhdemuotoon katsomatta.

Viikonlopun aikana jokainen pari käy läpi omaa suhdettaan itseensä ja kumppaniinsa. Seksuaalisuus-teema kulkee kokoajan punaisena lankana. Tuomme mukaan omia kokemuksiamme elämän eri vaiheilta sekä annamme erilaisia näkökulmia seksuaalisuuden käsittelemiseksi ja siitä oppimiseksi.

Viikonlopun teemoja ovat mm: toiveet, tarpeet, kommunikointi, seksuaalinen halu ja vetovoima, parisuhteen haasteet ja arjen rakkaudelliset teot. Saatte erilaisia tehtäviä yhdessä tehtäväksi. Lisäksi samalla hyödynnämme ryhmästä nousevaa viisautta ja kokemusta. Jokaisella on mahdollisuus osallistua yhteiseen keskusteluun myös hiljaa ollen. Toteutamme kurssin luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirissä. Viikonloppu on vain teidän aikaanne.

Tarkemman ohjelman saatte viikonlopun aikana. Kurssi alkaa perjantaina klo 16- 18 omatoimisella saapumisella Houtskariin. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 12 yhteiseen lounaaseen. Lähempänä viikonloppua saatte ohjeet saapumiseen tarvittavista lauttatiedoista.

Peruutusehdot:
Kurssille ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta jos peruutus tapahtuu 30 vrk ennen kurssin alkua. Tällöin jo maksettu kurssimaksu palautetaan. Alle 30 päivää kurssin aloitusta ennen peruutetusta paikasta ei enää maksua palauteta. Tämä koskee myös äkillisiä sairastapauksia.

 

Viikonlopusta sanottua:
”Olemme jo monta vuotta halunneet tämän tyyppiselle kurssille ja kun näimme tiedon kurssista ilmoittauduimme välittömästi. Kurssipaikka oli aivan loistava. Kurssi sisälsi paljon hyvää ajatusten ja käytännön tasolla. Tämä kurssi sopii kaikille pareille, jotka molemmat haluavat ja ovat valmiita tekemään töitä suhteen ja seksin parantamiseksi.” Parisuhteen ikä 23 vuotta
”Kurssi palautti suhteeseemme kipinää. Saimme avaimia seksuaalisuuden vaalimiseen. Kurssi oli meille todella tarpeellinen. Suosittelemme kurssia kaikille.” Parisuhteen ikä 9 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samalla puolella seksissä -viikonloppu Houtskarissa 18.-20.9.2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *