Seksuaalisuus suhteessamme-kurssi Houtskarissa 20.-22.9.2019

275,00 

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Seksuaalisuus on suhteen voimavara ja usein se, jossa näkyvät myös suhteen haasteet. Seksuaalisuudessa koetaan haasteita halujen eriparisuudessa, arjen kiireessä, stressin vaikutuksesta sekä elämäntilanteiden muuttuessa. Tärkeintä on pohtia mikä on minulle merkityksellisintä seksuaalisuudessani ja mitä se tarkoittaa meidän suhteessamme. Seksi ja seksuaalisuus ovat parhaimmillaan suhdetta rikastuttavia. Koskaan ei voi oppia kumppanistaan liikaa. Seksuaalisuus muuttuu elämämme edetessä, siksi on hyvä aika ajoin osallistua vaikka parisuhdekurssille.
Kurssi toteutetaan idyllisessä Hyppeis Värdshus, (https://www.hotelhyppeis.fi/) joka sijaitsee meren rannalla Houtskarissa, kauniissa Hyppeisten kylässä. Entinen kyläkoulu on remontoitu viihtyisäksi majataloksi. Huoneet on sisustettu yksilöllisesti ja vanhaa kunnioittaen. Kaikissa huoneissa suihku ja wc sekä merinäköala. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte myös saapumisohjeet lauttojen suhteen.

Majatalossa tarjottavat ateriat on suunniteltu kauden raaka-aineiden ympärille. Ruuissa käytetään lähellä tuotettuja, paikallisten tuottajien tuotteita aina kun mahdollista ja aamiaispöydästä löytyy aina itse leivottua leipää. Ruokarajoitteet voi ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Viikonlopun aikana saatte mahdollisuuden nauttia teistä kahdesta tässä ihanassa ympäristössä tärkeän teeman äärellä.

Viikonlopun aikana jokainen pari käy läpi omaa suhdettaan itseensä ja kumppaniinsa. Seksuaalisuus-teema kulkee kokoajan punaisena lankana. Tuomme vetäjinä mukaan omia kokemuksiamme elämän eri vaiheilta sekä annamme erilaisia näkökulmia seksuaalisuuden käsittelemiseksi ja siitä oppimiseksi. Keskiössä olette kuitenkin te ja teidän suhteenne.
Viikonloppuna saatte erilaisia tehtäviä yhdessä tehtäväksi. Lisäksi samalla hyödynnämme ryhmästä nousevaa viisautta ja kokemusta. Jokaisella on mahdollisuus osallistua yhteiseen keskusteluun myös hiljaa ollen. Toteutamme kurssin luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirissä. Viikonloppu on vain teidän aikaanne.

Viikonlopun alustavina teemoina ovat:
– Kosketus ja läheisyys suhteessamme
– Seksi ja seksuaalisuus minussa ja sinussa
– Intohimo ja seksuaalinen halu sekä vetovoima, mitä se tarkoittaa suhteessamme?
– Kommunikaatio puhumalla, kirjoittamalla tekemällä, mikä toimii meillä?
– Seksiin liittyvät uskomukset, onko meillä niitä?
– Suhteemme voimavarat ja uuden oppiminen, kuka sinä olet nyt?
– Mitä sinä tarvitset ja mitä minä tarvitsen, jotta voisimme seksuaalisesti hyvin suhteessamme?

Tarkemman ohjelman saatte viikonlopun aikana. Kurssi alkaa perjantaina 20.9 klo 16- 18 omatoimisella saapumisella Houtskariin. Kurssi päättyy sunnuntaina 22.9 klo 12 yhteiseen lounaaseen.

Koulutus 275€/pari
Majoitus ja ruokailut maksetaan paikan päällä (390€/pari)

Vetäjinä toimin minä mieheni Kai Flangin kanssa. Meillä on kokemusta erilaisten parisuhdekurssien ohjaamisesta. Lisäksi olemme itse osallistuneet kurssilaisina erilaisiin parisuhdetta käsitteleviin kursseihin. Kurssi ei ole terapiaa eikä myöskään rajattu vain uusperheellisille. Kurssillemme ovat tervetulleita kaikki perhe- ja suhdemuotoon katsomatta. Lisätietoja yhteydenottolomakkeella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seksuaalisuus suhteessamme-kurssi Houtskarissa 20.-22.9.2019”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − eight =