Pauliina Flang

Samalla puolella suhteessa- korttipakka TARJOUS!

35,50 

VARASTONTYHJENNYS

Pakka poistuu myynnistä!

Korttipakkatarjous 30€ rajoitetun ajan 22.2- 3.3.2024 tai kunnes varasto on tyhjä

Samalla puolella suhteessa- korttipakka sisältää 50 kysymyskorttia, jotka mahdollistavat syvemmän keskustelun kumppanisi tai ystäväsi kanssa.

Tarjous voimassa vielä
Aikaa tilata joululahjat...

Saatavuus: 15 varastossa

Joskus keskustelun aloittaminen tai keskustelun syventäminen voi olla vaikeaa. Toivoisitko syvällisempiä keskusteluja kumppanisi kanssa tai vaikka ystävien kesken illanistujaisissa?

Olen kehittänyt Samalla puolella suhteessa- korttipakan, jotta voit tutustua paremmin kumppaniisi tai ystävääsi. Korttipakan avulla saatte helposti keskustelun syvenemään arkisia kuulumisten vaihtoa paremmin.

Nämä keskustelukortit koostuvat 50 kysymyskortista elämän eri osa-alueilta. Teemoina ovat: arvot, ihmissuhteet, läsnäolo, arki, tunteet, elämä, yhteys, huumori, keho, elämänkatsomus.

Korttien saapuminen kestää Postin jakelutavoista johtuen joskus 1-3 viikkoa, joten jos haluat varmistaa, että kortit ovat perillä tiettynä ajankohtana, tilaa kortit riittävän ajoissa.

Korteista sanottua:

”Huippu hyviä kysymyksiä. Tosi herätteleviä. Osa oli juuri niitä mitä ystävän kanssa ollaan puhuttukin, nämä herätteli vielä lisää pohtimaan. Loppua kohden myös tuli sellaisia joita ei ole tullut mietittyäkään. Tuli fiilis että näiden pohjalta voisi rennosti tutustella joskus uuteen ihmiseen/kumppaniehdokkaaseen. Ei välttämättä heti ensalkuun, mutta sitten hetken päästä.”

Kaksi ystävystä

“Keskustelin kahden eri ihmisen kanssa, puolet kysymyksistä toisen ja puolet toisen kanssa. Molemmat tulivat siihen tulokseen, että keskustelu oli mukava ja sai hyvällä tavalla ajattelemaan omaa menneisyyttä ja nykyisyyttä. Molemmat pohtivat, että näitä asioita pitäisi miettiä useammin. Myös itse oivalsin keskustelun perusteella asioita itsestäni, ja syy – seuraussuhteita. Oli yllättävän helppo myös vastata kysymyksiin, ja kertoa vaikeistakin kokemuksista puolin ja toisin.”

Työkaverukset, tunteneet 2 vuotta

ja ystävät, ystävyyttä takana 4 vuotta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samalla puolella suhteessa- korttipakka TARJOUS!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *