Pauliina Flang

Samalla puolella -korttipakat (kahden korttipakan setti)

60,00 

Suositut samalla puolella -korttipakat yhteishintaan! Normaalihinta pakoille erikseen ostettuna 71 €. Ostamalla tämän kahden pakan setin säästät yhteensä 16 €.

Samalla puolella seksissä -korttipakka on sisältää kysymys- ja tehtäväkortteja, jotka auttavat nostamaan tunnelmaa useiden eri aistien kautta.

Samalla puolella suhteessa -korttipakka puolestaan sisältä kysymyksiä elämän eri osa-alueista ja auttaa ohjaamaan keskustelun pintaa syvemmälle.

Black Week-hinta voimassa vielä
Aikaa tilata joululahjat...

Samalla puolella -suhteessa korttipakka

Joskus keskustelun aloittaminen tai keskustelun syventäminen voi olla vaikeaa. Toivoisitko syvällisempiä keskusteluja kumppanisi kanssa tai vaikka ystävien kesken illanistujaisissa?

Olen kehittänyt Samalla puolella suhteessa- korttipakan, jotta voit tutustua paremmin kumppaniisi tai ystävääsi. Korttipakan avulla saatte helposti keskustelun syvenemään arkisia kuulumisten vaihtoa paremmin.

Korttipakka sisältää 50 kysymyskorttia elämän eri osa-alueilta. Teemoina ovat: arvot, ihmissuhteet, läsnäolo, arki, tunteet, elämä, yhteys, huumori, keho, elämänkatsomus.

Korttien saapuminen kestää Postin jakelutavoista johtuen joskus 1-2 viikkoa, joten jos haluat varmistaa, että kortit ovat perillä tiettynä ajankohtana, tilaa kortit riittävän ajoissa.

Korteista sanottua:

”Huippu hyviä kysymyksiä. Tosi herätteleviä. Osa oli juuri niitä mitä ystävän kanssa ollaan puhuttukin, nämä herätteli vielä lisää pohtimaan. Loppua kohden myös tuli sellaisia joita ei ole tullut mietittyäkään. Tuli fiilis että näiden pohjalta voisi rennosti tutustella joskus uuteen ihmiseen/kumppaniehdokkaaseen. Ei välttämättä heti ensalkuun, mutta sitten hetken päästä.”

Kaksi ystävystä

“Keskustelin kahden eri ihmisen kanssa, puolet kysymyksistä toisen ja puolet toisen kanssa. Molemmat tulivat siihen tulokseen, että keskustelu oli mukava ja sai hyvällä tavalla ajattelemaan omaa menneisyyttä ja nykyisyyttä. Molemmat pohtivat, että näitä asioita pitäisi miettiä useammin. Myös itse oivalsin keskustelun perusteella asioita itsestäni, ja syy – seuraussuhteita. Oli yllättävän helppo myös vastata kysymyksiin, ja kertoa vaikeistakin kokemuksista puolin ja toisin.”

Työkaverukset, tunteneet 2 vuotta

ja ystävät, ystävyyttä takana 4 vuotta.

Samalla puolella seksissä korttipakka

 

Onko fyysinen läheisyys sinun ja kumppanisi välillä kadoksissa? Tuntuuko, ettei seksille ole enää aikaa, vaikka haluaisitkin? Etkö tiedä, miten lähtisit uudelleen palauttamaan kipinän välillenne?

Kiireisen arjen pyörteissä fyysinen yhteys kumppaniin voi kadota, mikä on erittäin yleistä. Pitkään jatkunut fyysisen läheisyyden puute voi kuitenkin alkaa vaivata mieltä ja ajan kuluessa sen palauttaminen voi jopa alkaa tuntua hankalalta.

Olen kehittänyt Samalla puolella seksissä -kortit, jotta sinä ja kumppanisi voisitte piristää parisuhdettanne helposti ja löytää jälleen kadoksissa olleen kipinän ja fyysisen yhteyden.

Korttipakka sisältää 25 tehtäväkorttia ja 25 kysymyskorttia. Ne johdattelevat sinua ja kumppaniasi löytämään toisenne uudelleen useiden eri aistien kautta ja myös keskustellen.

Postimaksu sisältyy korttien hintaan ja pakka toimitetaan perille kotiisi saakka huomaamattomassa kirjekuoressa. Saat korttien mukana myös kauniin säilytyspussin.

Korteista sanottua…

”Pelattu jo moneen otteeseen. Aika usein ns. lähtee lapasesta ennenkuin peli menty loppuun eli toimii. Joskus vois varmaan koittaa pelata loppuun asti, tähän asti heittäydytty halujen vietäväksi. Mukava piristys parisuhteeseen ja samalla tutustuu toiseen ja itseen ehkä jollain uudella tavalla. Suosittelen!”

”Suosittelen lämpimästi pelikortteja! Luultiin että ollaan jo puhuttu kaikesta, mutta aina vaan löytyy uutta juteltavaa. Eikä kertaus ole pahitteeksi näissä asioissa! Tehtäväkortteja on vielä paljon käymättä läpi, sillä niiden kanssa nousee tunnelma nollasta sataan ihan hetkessä.”

”Kiitos erinomaisista korteista! Pidän niistä itse ja myös asiakkaani ovat niistä pitäneet. Olen käyttänyt niitä pariskuntien että yksilöiden kanssa työskenneltäessä.”

Kortit soveltuvat myös ammattilaisille, jotka tekevät töitä pariskuntien kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samalla puolella -korttipakat (kahden korttipakan setti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.