Kaipaus Lähellesi -parisuhdepäivä (pariskuntalippu)

145,00 

TERVETULOA parisuhdepäivään, jonka teemana on yhteyden luominen, läheisyyden säilyttäminen ja syventäminen.

Kaipaus lähellesi -parisuhdepäivä Hyvinkäällä Villatehtaalla la 18.1. klo 13-18

ENNAKKOTARJOUSHINTA pariskunnalle 145 eur sisältäen Yhteiseksi-korttipakan (arvo 33 eur) 18.12.2019 mennessä lipun lunastaneille!

 

22 varastossa

Kuvaus

Päivän teeman toteuttajat ovat Pauliina ja Kai Flang. Heillä on yhteisestä parisuhteestaan 13 vuoden kokemus. Lisäksi he ovat ohjanneet parisuhdekursseja jo usean vuoden ajan. Parisuhdepäivässä he laittavat likoon itsensä ja jakavat tietoaan sekä kokemustaan parisuhteen haasteista ja mahdollisuuksista.

Pauliina on seksuaaliterapeutti  ja tapaa työssään paljon pariskuntia erilaisin teemoin ja tuo päivään ammatillista näkemystä ja työkaluja. Kai tuo päivään oman kokemuksensa ja havaintonsa miehenä parisuhteessa sekä antaa käytännöstä käsin keinoja haasteiden ennaltaehkäisemiseen ja käsittelyyn.

Päivässä paneudutaan suhteen tarpeisiin, toiveisiin, intohimoon, läsnäoloon, kommunikaatioon ja seksuaalisuuteen erilaisin alustuksin ja harjoittein. Tarkoituksena on, että teillä on päivän jälkeen uusia eväitä ja käytännön toimintatapoja.

Päivä on tarkoitettu sinulle ja teille, jotka haluatte ymmärtää paremmin itseänne ja samalla opetella huomioimaan myös oma kumppani juuri hänen tarpeitaan vastaavalla tavalla. Päivässä pääsette kumppaninne kanssa pohtimaan yhdessä teille sopivimmat tavat läheisyytenne ylläpitämiseksi ja syventämiseksi. Jos tulet yksin pääset pohtimaan omaa osuuttasi suhteessa ja syventämään parisuhteen merkityksellisiä osa-alueita.

Pauliinan ja Kain parisuhdekursseista sanottua: ”Osallistuimme kurssille saadaksemme silmiä auki suhteemme tilasta ja löytääksemme tapoja kehittää ja syventää suhdettamme ennakoivasti. Kurssi laittoi konkreettisesti tekemään asioille jotain. Suosittelemme kurssia kaikille pariskunnille, jotka haluavat pysyä yhdessä ja kehittyä.”, pariskunta yhdessä 6 vuotta.

Päivän aikana tarjoilemme kahvia ja teetä tauoilla. Ruokailu omakustanteisesti n. puolen tunnin tauolla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaipaus Lähellesi -parisuhdepäivä (pariskuntalippu)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *