Samalla puolella -parisuhdepäivä 5.9.2020 Helsingissä

145,00 

TERVETULOA parisuhdepäivään, jonka teemana on yhteyden luominen, läheisyyden säilyttäminen ja syventäminen.

Samalla puolella -parisuhdepäivä Helsingissä la 5.9. klo 13-18

 

25 varastossa

Kuvaus

Päivän teeman toteutamme me Pauliina ja Kai Flang. Olemme olleet yhdessä yli 13 vuotta. Lisäksi olemme ohjanneet parisuhdekursseja jo usean vuoden ajan. Parisuhdepäivässä laitamme likoon itsemme ja jaamme tietoamme sekä kokemustamme parisuhteen haasteista ja mahdollisuuksista.

Pauliina tuo päivään ammatillista näkemystä ja työkaluja. Kai tuo päivään oman kokemuksensa ja havaintonsa miehenä parisuhteessa sekä antaa käytännöstä käsin keinoja haasteiden ennaltaehkäisemiseen ja käsittelyyn.

Päivässä paneudutaan suhteen tarpeisiin, toiveisiin, intohimoon, vetovoimaan, läsnäoloon, kommunikaatioon ja seksuaalisuuteen erilaisin alustuksin ja harjoittein. Tarkoituksena on, että teillä on päivän jälkeen uusia eväitä ja käytännön toimintatapoja, arjen parisuhdetekoja.

Päivä on tarkoitettu teille, jotka haluatte ymmärtää paremmin itseänne  ja kumppanianne. Samalla opetella huomioimaan myös oma kumppani juuri hänen tarpeitaan vastaavalla tavalla. Päivässä pääsette kumppaninne kanssa pohtimaan yhdessä teille sopivimmat tavat läheisyytenne ylläpitämiseksi ja syventämiseksi.

Pauliinan ja Kain parisuhdekursseista sanottua:

”Osallistuimme kurssille saadaksemme silmiä auki suhteemme tilasta ja löytääksemme tapoja kehittää ja syventää suhdettamme ennakoivasti. Kurssi laittoi konkreettisesti tekemään asioille jotain. Suosittelemme kurssia kaikille pariskunnille, jotka haluavat pysyä yhdessä ja kehittyä.”, pariskunta yhdessä 6 vuotta.

Päivän aikana tarjoilemme kahvia ja teetä tauoilla. Ruokailu omakustanteisesti n. puolen tunnin tauolla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samalla puolella -parisuhdepäivä 5.9.2020 Helsingissä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *