Toimitusehdot

pauliinaflang.fi –verkkokaupan toimitusehdot 04.04.2019

Yleistä
Myyjänä pauliinaflang.fi –verkkokaupassa toimii Flang Oy y-tunnus 2472105-6.
Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen sekä postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta internetin välityksellä ostoskorin kautta.
Tilausta tehdessä tulee ilmoittaa täydelliset yhteystiedot puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen. Verkkokauppa-asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä pauliina@pauliinaflang.fi

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan joko tilauksen yhteydessä verkkopankki tai luottokorttimaksuna.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä. Toimitus kestää tuotteesta riippuen 1-7 arkipäivää. On mahdollista, että useampia tuotteita tilatessa, kaikkia tuotteita ei toimiteta samassa paketissa samaan aikaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla tilauksilla on 30 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus tässä mainituin ehdoin. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, alkuperäispakkauksessa olevia myyntikelpoisia tuotteita. En ota vastaan myyntikelvottomia palautuksia, eikä yli 30vrk kuluttua toimituksesta palautettuja tuotteita.

Mikäli toimitettu tuote on viallinen tai väärä, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen pauliina@pauliinaflang.fi Jos paketti on vioittunut tai hävinnyt kuljetuksen aikana, on asiakkaan reklamoitava asiasta välittömästi Postiin.

Liitä palautukseen mukaan nimesi sekä yhteystietosi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. pauliinaflang.fi käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. pauliinaflang.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.