Seitinohuin säikein-kirja

Seitinohuin säikein-kirja kertoo äidin tunteista ja kokemuksista tyttärensä kuoleman jälkeen. Tekstit vievät lukijan mukaan ihmisyyden ytimeen. Kuitenkin kirja kannattelee lukijaansa ja antaa toivoa elämästä menetyksen jälkeen.

Kirja on sinulle, joka olet kohdannut surun tai menetyksen omassa elämässäsi. Sinulle, joka haluat oppia surun monista tunteista.

Kirja kertoo mitä kaikkea yksi ihminen voi tuntea ja kokea surussaan yhden vuoden aikana.

Kirja saa sinut pohtimaan oman elämäsi merkitystä.

Pauliina

Olen Pauliina Flang, yrittäjä, keski-ikäinen, nainen vaimo, äiti ja äitipuoli. Rakastan kirjoittaa ja puhua. Lisäksi rakastan työssäni kohdata erilaisia ihmisiä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Minulle on tärkeää kuunnella juuri sinua ja löytää kanssasi elämääsi tasapainoittavat ja vahvistavat asiat, tavat ja näkökulmat. Pidän unelmoinnista ja kuuntelen mielelläni. Tehtävänäni on kysymyksin ja omalla elämänkokemuksellani sekä tietotaidollani auttaa sinua löytämään juuri sinunlaisesi hyvä elämä.

Olen kouluttautunut laajasti oppiakseni enemmän ja laajemmin ihmisestä sekä ihmisyydestä. Kirjoitan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, luennoin erilaisissa tapahtumissa sekä olen tehnyt pitkän uran ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Otan vastaan seksuaaliterapia- ja uusperheneuvonta-asiakkaita Väestöliiton alla Helsingissä ja Hyvinkäällä. Lisäksi mieheni kanssa ohjaamme viikonloppukursseja pariskunnille. Olen tehnyt Yhteiseksi®️-korttipakan suhteiden seksuaalisuuden virkistämiseksi ja päivittämiseksi. Verkkokaupastani löydät lisää tietoa näistä kaikista tuotteista.

ENNAKKOTILAA UUTUUSKIRJA

Ennakkotilaukset omistuskirjoituksella.
Osta omasi nyt, rajoitettu erä!

 

Kun vanhemman suurin pelko toteutuu

Oman lapsen kuolema on suurin pelko, mitä kirjailijalla on ollut. Kirjailija sai tyttären, joka syntyi kehitysvammaisena. Silloin hän ymmärsi, että jonakin päivänä pelko toteutuu. Lähes yhdeksän vuoden ajan pelko kulki ihon alla. Tyttären kuolemasta alkoivat kirjailijan elämässä uudet ajanjaksot; elämä ennen ja elämä jälkeen. Seitinohuin säikein- suru minussa tyttäreni kuoleman jälkeen on kirjoitettu surijalta surijalle, ihmiseltä ihmiselle. Kirja ei ole ammattiopas suruun, vaikka Pauliina Flang onkin ammatiltaan seksuaaliterapeutti ja kohtaa työssään ihmisiä elämänhaasteissa.

 

Tämä kirja on sinulle

Kirja kertoo mitä kaikkea suru saa ihmisen tuntemaan, kokemaan ja ajattelemaan. Menetys muuttaa ihmisen elämää ja se vaikuttaa ihmiseen voimakkaasti. Kun kuolema vie jotakin itselle rakasta, tulee ymmärrys siitä, ettei elämä jatku ikuisesti. Kirja saa lukijan pohtimaan omaa elämäänsä ja merkitystään. Tämä kirja on sinulle, joka olet kokenut elämässäsi menetyksen ja sinulle, joka oppia surusta.

Hidasta elämää - blogikirjoitukset

23 tapaa lisätä parisuhteeseen iloa ja rakkautta: ”Pitäkää joskus 10 minuutin silmiinkatseluhetki”  
Lue tästä

Surun läpi ei kulje oikotietä – sen kaikki polut on käytävä läpi 
Lue tästä


Tältä haluttomuus tuntuu: ”Koin olevani epäonnistunut ja ajattelin, että kumppanini ansaitsee jonkun paremman” 
Lue tästä